مردی که با خوردن ماکارونی پروانه ای تشنج کرد

برخی از افراد ماکارونی پروانه ای را از رژیم غذایی خود حذف می کنند. زیرا تلاش می کنند مصرف گلوتن خود را کاهش دهند.

هیچ مدرکی مبنی بر اینکه رژیم غذایی بدون گلوتن فوایدی برای سلامتی دارد، وجود ندارد، مگر اینکه فردی به گلوتن حساسیت داشته باشد یا بیماری سلیاک داشته باشد.

در واقع، مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از انواع ماکارونی بدون گلوتن و سایر محصولات بدون گلوتن می‌توانند گران‌تر و سالم‌تر از معادل‌های بدون گلوتن خود باشند.

آنها نسبت به غذاهای معمولی فیبر و پروتئین کمتری دارند و قند و چربی بیشتری دارند.

در نهایت، ماکارونی غلات کامل یکی از غذاهایی است که رژیم مدیترانه ای را تشکیل می دهد، که یک رویکرد تغذیه ای است که بسیاری از پزشکان و متخصصان تغذیه آن را برای کنترل بهتر وزن و کاهش خطر بیماری توصیه می کنند.

ماکارونی غنی شده سنتی فقط از قسمت های خاصی از مغز گندم استفاده می کند، به این معنی که در طول فرآیند تولید، مواد مغذی کلیدی را از دست می دهد.

تولیدکنندگان اغلب به طور مصنوعی برخی از این مواد مغذی را که شامل آهن و ویتامین های گروه B می شود به محصول نهایی اضافه می کنند.

ماکارونی غلات کامل از تمام مغز گندم استفاده می کند، به این معنی که مواد مغذی همراه با فیبر و سایر اجزای مفید در پاستا باقی می مانند. پاستاهای سبوس دار نیز کالری و کربوهیدرات کمتری دارند.

خوردن غلات کامل با کاهش خطر چاقی و خطرات مربوط به سلامتی مرتبط است.

در حالی که ماکارونی به تنهایی می تواند مفید باشد، اما به راحتی می تواند پایه ای برای کالری بیش از حد باشد.

در رستوران های زنجیره ای محبوب باغ زیتون، یک غذای اسپاگتی با سس قارچ خامه ای و کوفته حاوی 1680 کالری است.

از آنجایی که متوسط کالری مورد نیاز روزانه یک بزرگسال برای زنان 1600 تا 2400 و برای مردان 2000 تا 3000 کالری است، این تک وعده غذایی حداقل نیمی از کالری روزانه و احتمالاً حتی مقدار کامل را تامین می کند.

همین اصول در خانه نیز صدق می‌کند، جایی که افزودن سس‌های از پیش آماده و همراه‌های معمولی مانند نان سیر یا قاشق‌های پنیر پارمزان می‌تواند یک وعده غذایی سالم را ناسالم کند.