طرز تهیه قره قروت سفید مایع

خوشمزه‌ترین ماده غذایی در بین خوراکی‌ها قره قروت سفید است که از لبنیات گرفته می‌شود. این ماده خوراکی از خواص بی نظیری برخوردار است. قره قروت از حرارت دادن آب ماست، کشک یا دوغ به مدت زیاد به دست می آید. یکی از مهم‌ترین فواید قره‌قروت این است که برخلاف بقیه ترشی‌ها پایه لبنی دارد. بسیاری از افراد به دلیل مزه ترش آن است که به خوردن آن علاقمند هستند. قره‌قروت مانند دیگر لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است. زیرا حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی زیادی است. باید بدانید هر 100 گرم قره‌قروت حاوی240 کیلوکالری مقداری است که می‌تواند بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه بدن را تأمین کند. پروتئین موجود در این فرآورده نقش ساختاری و استحکامی در بدن به ویژه عضلات دارد، به رشد و نمو هم کمک می‌کند.

قند موجود در قره‌قروت از نوع لاکتوز است که از بهترین قند‌های طبیعی است و انرژی کمتری نسبت به قند معمولی دارد. لاکتوز در طی فرآیند تولید قره‌قروت شکسته شده و به قند ساده‌تر تبدیل می‌شود، بنابراین مصرف قره‌قروت برای افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز شیر هستند، مشکلی ایجاد نمی‌کند. البته از آنجایی که برای تهیه قره قروت نمک زیادی مصرف می‌شود، خوردن آن برای افراد دارای فشار خون بالا خطرناک است. میزان اسیدیته قره قروت است و زیاده روی در مصرف آن به مینای دندان آسیب خواهد زد و باعث خرابی و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

اسیدی کردن خون از مهمترین مضرات زیاده روی در مصرف قره قروت بوده که باعث مشکلاتی نظیر ناراحتی‌های قلبی عروقی، مشکلات مغزی از جمله ضعف حافظه و نیز مشکلات گوارشی، ناراحتی‌های معده می‌شود. اسید لاکتیک موجود در قره قروت، فعالیت نرون‌های مغزی را به شدت کاهش می‌دهد و چون این ماده غذایی حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک بوده، افراط در مصرف آن برای مغز انسان بسیار مضر است. با مصرف زیاد و بی رویه آن افراد ممکن است به انواع بیماری‌های قلب و عروق، خورده شدن دیواره سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها، ضعف حافظه، آلزایمر، دیابت، سرطان، ضعف سیستم ایمنی بدن، بیماری‌های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناک MS، پوکی استخوان، خرابی و فساد دندان‌ها، لقی دندان‌ها، ضعف اعصاب و تشنج دچار شود.

طرز تهیه قره قروت سفید مایع

طرز تهیه قره قروت سفید

طرز تهیه قره قروت سفید قره قروت یکی از ترش‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از شهرها همراه با کشک خورده می‌شود. این ماده ترش و جذاب با آب ماست، پنیر یا دوغ و حتی آرد و شیرین بیان یا آب میوه تهیه می‌شود و از همین رو همانند سایر لبنیات خواص بی‌شماری دارد. درست کردن قره قروت خانگی به روش محلی و خوشمزه بسیار ساده است و در عرض چند دقیقه آماده می‌شود.

دوغ ترش شده را در مشک می ریزند تا تمام چربی آن که کره می باشد جدا گردد.بعد باقیمانده دوغ را می جوشانند تا غلیظ شود، سپس آن را روی پارچه صاف می کنند تا آب آن گرفته شود و باقیمانده را که روی پارچه مانده است، به صورت گلوله یا بیضی یا استوانه درآورده، می گذارند تا خشک گردد و نام آن را کشک می گذارند. آب چکیده از پارچه را با کمی شیر مخلوط کرده و بعد می‌جوشانند تا جسمی سرخ رنگ و ترش مزه که قره قروت نام دارد به دست آید. قره‌قروت مانند دیگر لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است.

قره‌قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است.قره‌قروت یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از کشک تولید می‌شود. قره قروت از فراورده‌های جانبی شیر بوده و از فرآیند حرارتی آب پنیر یا آب ماست یا پساب کشک تولید می شود. این ماده غذایی ترش و خوشمزه طرفداران زیادی دارد و نوع پاستوریزه و بهداشتی آن از خواص فراوانی برای بدن برخوردار است. قره قروت دارای کلسیم فراوان بوده، به همین دلیل یکی از اصلی‌ترین خواص قره قروت پیشگیری از پوکی استخوان بزرگسالان،در تهیه قره قروت سفید چنانچه آب ماست یا پنیر را بجوشانند تا تبخیر شود و به مدت زیاد هم بزنند آرام آرام به ماده مایع و ترش تبدیل می شود به نام قره قروت یا قارا حال اگر این میزان جوشیدن را بیشتر کنند این ماده به رنگ قهوه ای تبدیل می شود و اگر درحین جوشیده شدن به آن نشاسته ذرت یا آرد گندم اضافه شود قره قروت رنگ سفید به خود می گیرد. قره قروت سفید در درجه اول به میزان هم زدن و کمتر جوشیدن بستگی دارد.قره قروت تاثیر زیادی روی غلظت خوم ندارد ولی اگر دنبال درمان غلظت خون هستید بهترین درمان مصرف انار و آب انار بعد از غذا می باشد.قره‌قروت حاوی ویتامین D بوده لذا سبب جذب کلسیم می‌شود و مصرف آن در دوران کرونا مفید است.

همچنین قره‌قروت دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری‌های عفونی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند.برای درست کردن قره قروت می‌توانید مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.شما می‌توانید بعد از سفت شدن از این قره قروت به عنوان یک تنقلات ترش مزه یا در کنار کشک خانگی و یا حتی همراه با آش رشته استفاده کنید.قره قروت مقدار ترشی زیادی دارد و موجب افت فشار می‌شود. از خوردن بیش از حد این ماده اجتناب کنید. قره قروت ترش خانگی میزان اسیدیته بالایی دارد و خوردن بیش از حد آن موجب آسیب دیدن به مینای دندان می‌شود.امکان درست کردن قره قروت با آب پنیر نیز وجود دارد. طرز تهیه قره قروت با آب پنیر نیز دقیقاً به همین روش آماده می‌شود.به غیر از درست کردن قره قروت با آب پنیر و ماست می‌توانید آن را با دوغ نیز تهیه کنید.طرز تهیه لواشک قره قروت هم طرفداران زیادی دارد.بعضی ها قره قروت را با انواع آب میوه های ترش هم به همین روش و ترتیب درست می‌کنند.

قره قروت سفید مایع

قره قروت سفید مایع بعضی از این محصولات هستند که به صورت مایع ارائه و فروخته می شوند. استفاده از قره قروت سفید مایع نیز باعث می شود تا از این محصول ارگانیک بهترین استفاده را داشته باشید.البته این نکته را مد نظر قرار دهید وقتی کمتر حرارت ببیند به صورت مایع درآمده و از مواد غذایی بالاتری برخوردار است به همین دلیل بیشتر مورد مصرف قرار می گیرد. البته شاید شرایط فروش این محصولات به گونه ای باشد که راحت در دسترس مردم برای استفاده نباشد اما با توجه به شرکت های تولیدی و بسته بندی نمونه های بسته بندی و باکیفیت نیز در بازار موجود می باشد همچنین اگر در محله شما این محصولات موجود نیست می توانید با یک تماس یا پیام ما را از این موضوع مطلع کرده تا در اسرع وقت به آن رسیدگی کنیم.امروزه با شرایط خوب تولید و فروش بیشتر از محصولات ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده استفاده می شود. همچنین برای خرید به صورت عمده نیز می توانید این محصول را خریداری و به فروش برسانید. این محصولات در بسته بندی های مختلف برای خریدی آسان در دسترس می باشد.