همانگونه که می دانید شیرینی سنتی تبریز با مخلوطی از شکر دانهای قهوهای و سفید پخته می شود.
ما نشانههای خود را از چند نقطه گرفتهایم یک دانشجوی فارغالتحصیل مهندسی زیستی به نام کندرا نیبرگ، که در دانشگاه کالیفرنیا، لسآنجلس در کلاسی به نام علم و غذا تدریس میکرد، و سرآشپز و نویسنده کتاب آشپزی تسا آریاس، که در مورد کوکی مینویسد.
یک ورقه شیرینی تیره سریعتر گرم می شود، بنابراین اگر یک صفحه روشن ندارید، دو تابه را روی هم بچینید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
این شیرینی ها با یک لیوان شیر سرد، یک بار غوطه ور می شوند و در دهان شما آب می شوند.
در شیرینی شکلاتی، استفاده از مخلوطی از شکر دانهای قهوهای و سفید ترجیح داده میشود.
زیرا شکر سفید به پخش شدن آن کمک میکند، در حالی که شکر قهوهای بافت جویدنیتری بهویژه در وسط کوکی ایجاد میکند.
شکر قهوه ای در اصل شکر سفیدی است که با ملاس مخلوط شده است و از قهوه ای روشن تا تیره متغیر است.
بر خلاف شکر سفید کمی اسیدی است و در نتیجه با جوش شیرین واکنش نشان می دهد و شیرینی را خمیر می کند.
شکر گرانول سفید به شیرینی شیرینی اضافه می کند، بنابراین مخلوط هر دو شکر هر دو خاصیت را به کوکی می دهد.
به نظر من، شکر قهوهای طعم خاصی به شیرینی های شکلاتی میدهد، بنابراین درست کردن آنها بدون آن اشتباه به نظر میرسد.
بایندرها موادی هستند که به معنای واقعی کلمه خمیر را به هم متصل می کنند، معمولاً تخم مرغ. سفیده تخم مرغ حاوی آب و پروتئین است و بنابراین می تواند حباب های هوا را برای ایجاد بخار آب به دام بیندازد و در خود نگه دارد.
آنها را در تمام طول سال سرو کنید یا آنها را کوکی مورد علاقه جدید خود برای بابانوئل درست کنید. برای تزیین روی آنها را باترکریم فراستینگ یا پودر قند بپاشید.
برای یک غذای خاص، حتی می توانید شیرینی های شکلاتی خود را به یک ساندویچ بستنی تبدیل کنید.
در واقع فوق العاده آسان است، فقط کمی آماده سازی قبل از زمان نیاز دارد. اگر کوکیهای کوچک درست میکنید، این ساندویچهای بستنی، خوراکیهای عالی برای جشن تولد خواهند بود.
شما به 24 کوکی شکلاتی پخته شده نیاز دارید.
اجازه دهید بستنی وانیلی روی پیشخوان نرم شود تا آنقدر نرم شود که پخش شود اما ذوب نشود. یک شیرینی شکلاتی کوچک را در هر فنجان قالب مافین 12 فنجانی قرار دهید.
با استفاده از یک قاشق بیسکویت، روی هر شیرینی یک قاشق کوچک بستنی (حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری) قرار دهید. ک
وکی های باقی مانده را روی بستنی فشار دهید. 1-2 ساعت در فریزر قرار دهید تا جامد شود.