جدا از اینکه روغن حیوانی گوسفندی بدون بو و چربی های خالص، چربی های زیادی را دارا هستند.
امولسیونی مانند مارگارین، کره و سس مایونز بیشترین میزان چربی را دارند.
با این حال، مقادیر زیادی چربی نیز در پنیر و سوسیس یافت می شود.
کره، مارگارین و سس مایونز حاوی 80% چربی/ روغن حیوانی گوسفندی لرستان هستند.
این فصل تاریخچه، اهمیت اقتصادی، ترکیب، خواص و فرآیند ساخت کره، مارگارین و سس مایونز را مورد بحث قرار می دهد.
سایر محصولات پرچرب و مبتنی بر شیر مانند پنیر و کشک متعلق به فناوری لبنیات هستند.
بنابراین، آنها در فصل مورد بحث قرار نمی گیرند.
همین امر روغن حیوانی گوسفندی کرمانشاهی در مورد سوسیسهایی با محتوای چربی که میتواند به بیش از 50 درصد وزن محصول و تا 70 درصد ماده خشک نزدیک شود، صدق میکند – واضح است که برای فناوری گوشت موردی است.
با این حال، تنها به دو مرحله پردازش نیاز دارد، در حالی که فرآیند معمولی روغن حیوانی روژان ممکن است تا شش مرحله نیاز داشته باشد.
- منابع:
- تبلیغات: