طرز تهیه قره قروت و کشک با آب پنیر

یکی از محصولات ترش که بسیار پرطرفدار است قره قروت نام دارد که با استفاده از کشک تهیه می شود. طرز تهیه قره قروت ترش و کشک با آب پنیر بسیار آسان است، برای دستور این کار می بایست آب پنیر را همراه با کشک بجوشانید تا زمانی که غلیظ شده و رنگ آن مایل به قهوه ای تیره شود. پس از سرد شدن می توان از این قره قورت استفاده کرد بسیاری از افراد برای طعم دادن به آن از موسیر نمک و نعنا هم استفاده می کنند و باعث خوش طعم شدن قره قروت می شود.

طرز تهیه قره قروت و کشک با آب پنیر

طرز تهیه قره قروت

قره قورت دارای خواص درمانی است و  بسیاری از افراد طرز تهیه ی قره قورت را به روش های گوناگونی درست می کنند. قره قروت که یکی از پر خاصیت ترین و خوش مزه ترین خوراکی های سالم ایرانی است. هر منطقه از کشور با توجه به رسوم خود اقدام به تهیه قره قروت می کند، بهر حال این محصول باید از نظر بهداشت تمیز و پاکیزه تهیه شود و با کیفیت عالی و مرغوبیت بالا باشد.

قره قورت طعم بسیار ترشی دارد که برای از بین بردن ترشی بیش از حد آن در بعضی از مناطق به این محصول شیرین بیان اضافه می کنند.در زمان قدیم از قره قروت برای شوره ی سر استفاده می کردند به این صورت که قره قروت را با آب ولرم ترکیب و سپس آن را صاف می کردند.آب به دست آمده از قره قروت را روی سر خود ماساژ می دادند و بعد از یک ساعت سر خود را می شستند. قره قروت باعث تقویت و از بین بردن شوره سر می شود و می تواند به جای یک شامپوی با کیفیت عمل کند.

طرز تهیه قره قروت

طرز تهیه قره قروت با آب پنیر

قره قورت دارای تنوع مختلفی است و در رنگ های سفید، قهوه ای و کرم می توان درست کرد. طرز تهیه قره قورت با آب پنیر بسیار خوشمزه تر از  ترکیب آن با ماست است. این محصول ترش باعث پاکسازی روده ها و معده و سم زدایی بدن می شود.

قره قروت دارای قندی طبیعی می باشد، زیرا حاوی لاکتوز است و افرادی که دچار بیماری دیابت هستند، می توانند به راحتی مصرف کنند. لازم است بدانید مصرف بیش از حد قره قورت مضرات فراوانی برای انسان دارد و می بایست از خوردن آن به طور مداوم و زیاد اجتناب کرد. همچنین قره قروت برای کسانی که فشار خون بالا دارند به دلیل نمک آن توصیه نمی شود و خوردن بیش از حد این محصول باعث خرابی و پوسیدگی دندان می شود.

طرز تهیه قره قروت با اب پنیر

طرز تهیه  کشک و قره قروت

قره قورت به دلیل کلسیم بالا برای مستحکم شدن استخوان ها بسیار مفید است. برای طرز تهیه کشک و قره قروت می توانید کشک را با آب دوغ بجوشانید، سپس وقتی آن مایع به غلظت رسید قره قروت آماده ی مصرف می شود. یکی از مزایای مهم در مصرف قره قروت، پیش گیری از سرطان روده بزرگ است و می تواند با ویروس ها و باکتری های مضر بجنگد.

طرز تهیه قره قروت با آرد گندم

در طب اسلامی از قره قروت بسیار یاد شده است، طرز تهیه قره قروت با آرد گندم  از استان چهار محال بختیاری نشات گرفته و برای دستور تهیه ی این محصول آب پنیر را که از شیر گوسفند و یا گاو تهیه می کنند می جوشانند و بعد از به غلظت رسیدن روی آرد گندم  می غلتانند و آن را به صورت خمیر در می آورند، سپس به رشته های باریک برش می دهند و سپس خشک می کنند.

با این حال، قره قروت دارای خواص و ویتامین های فراوان می باشد، اما مصرف زیاد آن ضررهایی در پی دارد.به گفته ی پزشکان قره قروت برای کسانی که دچار بیماری قلبی و عروقی هستند بهتر است کم مصرف شود. همچنین دارای مقادیر زیاد اسید لاکتیک است به سلامت مغز آسیب می زند.

طرز تهیه قره قروت با آرد گندم

طرز تهیه قره قروت سفید بیرجند

یکی از سوغاتی مهم و خیلی خوشمزه بیرجند که خیلی طرفدار دارد، قره قروت سفید بیرجندی است. برای طرز تهیه قره قروت سفید بیرجندی دوغ ترش شده را در مشک می ریزند سپس آب آن که گرفته شد به صورت گلوله های ریز در می آورند. سپس با شیر ترکیب و در نور آفتاب خشک می کنند، این محصول بسیار مقوی برای کودکان است و می توان به عنوان تنقلات روزمره برای افراد در نظر گرفت.

طرز تهیه قره قروت صنعتی

امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی، بسیاری از تولید کنندگان به تولید لبنیات از جمله قره قروت پرداخته اند که با دستگاه های پیشرفته و بروز تولید می کنند. طرز تهیه قره قروت به صورت صنعتی توسط دستگاه های مکانیزه تهیه و ساخته شده و در بسته بندی های متنوع و استاندارد در بازار توزیع می شود.

طرز تهیه قره قروت صنعتی

طرز تهیه لواشک سیب و قره قروت

امروزه یکی از تنقلات کودکان لواشک می باشد، لواشک ها از انواع میوه ها تهیه می شوند که هر کدام طعم و مزه دلپذیری دارند. لواشک سیب و قره قروت یک محصولی بی نظیر است و برای طرز تهیه آن از سیب و قره قروت استفاده می شود.

این محصول خوشمزه طعم فوق العاده ای دارد و از استقبال زیادی بین افراد برخوردار است. برای دستور تهیه ی آن می توانید سیب را بشوید و خورد کنید سپس در قابلمه بجوشانید، بعد از آن که سیب ها حالت نرمی به خود پیدا کردند می توانید به آن قره قروت اضافه کنید.

بعد از آن این مواد را از صافی رد کرده و در داخل سینی چرب شده قرار می دهید و  صبر می کنید تا در مقابل نور خورشید خشک شود.

این مجموعه یکی از مراکز معتبر می باشد که انواع قره قروت و لواشک را با دستگاه های مکانیزه و استرلیزه تولید و در بازار های فروش عرضه می کند. این محصولات کاملا ارگانیک و با بسته بندی های متنوع با قیمت های مناسب و ارزان به فروش می رسد.

طرز تهیه لواشک سیب و قره قروت

در این سایت می توانید پس از مشاهده ی محصول و اطلاع از قیمت آن که در سایت درج شده است، ثبت سفارش خود را نهایی کنید. آن چیزی که بسیار حائز اهمیت است کیفیت و درجه یک بودن محصولات است که این سایت توانسته با صادرات این محصولات به کشورهای همسایه رضایتمندی مشتریان عزیز را کسب کند. در ضمن توجه داشته باشید شما باید همیشه قره قروت را از مراکزی خریداری کنید که دارای استاندارد های بهداشتی باشند و بهداشت را رعایت می کنند.