قره قروت سیاه و قرمز

در کشور ایران لبنیات بیشترین مصرف را دارد که یکی از فرآورده های لبنی قره قروت سیاه و قرمز می باشد. لذیذ ترین ماده غذایی که بین خوراکی ها وجود دارد قره قروت است و برگرفته از لبنیات می باشد، این مایه خوراکی از خاصیت های بی رقیبی دارا می باشد. طرز بوجود آمدن قره قروت سفید به این صورت است که کشک، دوغ یا ماست را به مدت زیاد حرارت داده و در آخر قره قروت به عمل می آید. یکی از با اهمیت ترین فایده قره قروت این است که مثل ترشی ها نیست و بر اصل لبنیات می باشد.

قره قروت سیاه

شیر یکی از فراورده های بسیار مفید غذایی که یکی از مشتقات آن قره قروت تازه سیاه می باشد و  برای حفظ سلامت و قوای جسمانی کودکان و بزرگسالان به ویژه در افراد دارای آلرژی به شیر به حساب می آید.

در کشور ایران پرورش حیوانات اکثراً توسط عشایر صورت می گیرد، پرورش حیوانات در سیستم عشایری ویژگی های از جمله پرورش طبیعی نژاد های محلی سازگار شده با منطقه استفاده وسیع را به عنوان خوراکی اساسی استفاده کمتری از داروها، مراقبت از محیط زیست، امنیت آسایش دام و فعالیت پایدار استفاده از داروها و درمان های آنتی بیوتیکی در دام های عشایری نسبت به دامداری های صنعتی بسیار کمتر است، خاک مورد استفاده برای حیوانات نیز عمدتاً از مراتع و بدون هیچ افزودنی تامین می شود که مطابق با اصول کشاورزی ارگانیک است، در کشور ایران شیر و گوشت تولید شده توسط شرکت به عنوان یک کالای ویژه محلی مورد توجه قرار گرفته است که قره قروت یکی از مشتقات شیر و لبنیات می باشد.

خواص فیزیک و شیمیایی و میکروبی قره قروت سیاه خصوصیات همان کشک سنتی در دو فصل بهار و پاییز است که درصد رطوبت در حد استاندارد بوده که درصد خاکستری در فصل پاییز کمتر و در حد استاندارد بوده و در فصل بهار بسیار بالاتر از حد استاندارد و درصد نمک در این دو فصل بالاتر از حد استاندارد یعنی ۹ درصد است.

مصرف لبنیات از پوکی استخوان جلوگیری کرده و برای نوجوانان و کودکان مفید است که دارای پروتئین ها، چربی و کربوهیدرات ها بر استحکام بدن کمک می کند.

نوجوانی یکی از وابسته ترین و پیچیده ترین مرحله زندگی انسان به حساب می‌ رود، رشد و پختگی سریع جسمی و شخصیتی که در این مرحله رخ می دهد، می تواند روش های مرتبط با غذا خوردن و درست تغذیه کردن را به شدت تحت تاثیر قرار داده و رشد سریع جسمی موجب افزایش نیاز به انرژی و مواد غذایی در مقایسه با سنین دیگر می شود بنابراین برخورداری از تغذیه مناسب در این محدوده سنی می‌تواند کیفیت، رشد بهتر و به خصوص چگونگی بلوغ جنسی را تحت تاثیر قرار دهد.

قره قروت قرمز

محصولات لبنی سنتی مثل قره قروت قرمز اغلب به دلیل ذوق و تجربه‌ ی تولید کننده و عوامل موثر دیگری نظیر آب و هوا نام علوفه مصرفی دام و نحوه عمل آوری و نگهداری از نظر طعم دارای کیفیت بهتری در مقایسه با محصولات کارخانه می باشد، متاسفانه در حال حاضر بسیاری از مردم معتقدند که فرآورده های لبنی سنتی تولیدی عجایب بدون رعایت دقیق اصول بهداشتی و استاندارد های مربوطه تهیه و توزیع می گردد، بنابراین لازم است انواع فرآورده های لبنی محلی و روش های تولید آن ها شناسایی شده و کیفیت آن ها بررسی شود تا با رفع نقائص احتمالی موجود در زنجیره تولید آن ها و سالم سازی و ارتقا کیفیت بهداشتی محصولات تهیه فرآورده های با کیفیت و با طعم و عطر مطلوب تر و سازگار با ذائقه مصرف کنندگان میسر می گردد.

همچنین لازم است که امکان تولید برخی از انواع فراورده های شیری سنتی به شیوه صنعتی با استفاده از تجارب تولید کنندگان سنتی و به کارگیری عوامل موثر جهت ارتقا کیفیتی محصولات مورد بررسی قرار می گیرد تا از این طریق تولید محصولات مرغوب و با کیفیت سنتی از مقدور گردد و بتوان از این گونه فراورده ها در سطح وسیع تری استفاده کرد.

قره قروت قهوه ای

همان‌گونه که در بالا اشاره کردیم قره قروت ها دارای انواع مختلفی هستند این انواع عبارتند از: قره قروت گاوی، قره قروت قهوه ای، قره قروت، قره قروت میش، قره قروت شتر و قره قروت گوسفندی یک نوع دیگر نیز وجود دارد که به قره قروت سفید معروف است.

بنابراین هدف ها شناسایی شده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میکروبی و حسی برخی محصولات شیرینی سنتی مثل کشک و قره قروت و روغن حیوانی انجام می شود.رژیم غذایی علاوه بر ارتباط با رشد و تکامل می ‌تواند برخی از مشکلات مرتبط با سلامتی خاص این دوره سنی مانند سلامت استخوان ها، خرابی دندان ها و فرسوده شدن اختلالات خوردن، چاقی، یبوست، سوء تغذیه و کم خونی فقر آهن را بیشتر می کند، همچنین عدم ذخیره کافی مواد غذایی با مشکلات تمرکز و یاد گیری و عملکرد نامطلوب تحصیلی ارتباط دارد.

یکی از محبوب ترین و خوش طعم ترین انواع قره قروت فراورده های محلی می باشد که این نوع قره قروت به علت نداشتن مواد افزودنی و شیمیایی در ترکیبات آن بسیار خوش طعم و دارای خواصی نیز برای بدن می باشد.

این گروه از مواد غذایی علت بسیار خوبی برای عناصری مثل کلسیم، منیزیم و پتاسیم به حساب می آیند و مواد لبنی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها تاثیر مثبت دارد می‌توان بیان کرد که محصولات لبنی غذایی بسیار کامل اند که نقش بسیار مهمی را در تامین سلامت انسان ایفا می کند به طوری که نمی توان از مصرف آنها چشم ‌پوشی کرد و اگر بخواهیم از دیدگاه اقتصادی نیز به این موضوع نگاه کنیم، دنیا مصرف فرآورده های لبنی از  دیدگاه اقتصادی بسیار دارای اهمیت است.

زیرا در حقیقت لبنیات را می ‌توان به عنوان دارویی دانست که در پیشگیری از بسیاری بیماری‌ ها به ویژه پوکی استخوان که درصد بالایی از مردم جامعه را تهدید می کند، مفید باشد، در واقع مصرف لبنیات می تواند از مخارج به سر بالای درمان که هزینه‌ های زیادی را بر جامعه تکلیف می ‌کند کمتر کند و از دیدگاه اقتصادی نیز مهم باشد. شما می توانید برای ثبت سفارش خود به سایت ما مراجعه کنید و یا با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل کنید.