مصرف پسته مثبت نشان داده شده است

به طور کلی، مصرف آجیل و پسته خندان مثبت نشان داده شد زیرا حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع هستند.
آنها می تواند منجر به سطوح پایین کلسترول و اعمال مثبت شود، بنابراین مصرف پسته خشک دامغان بسیار سفارش شده است.
تاثیر بر بیماری های قلبی عروقی آنها همچنین حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلی فنل ها هستند.
علاوه بر این، فیبرهای غذایی آنها می تواند روده بزرگ را بهبود بخشد.
از این قسمت های بیرونی گیاهان استفاده می شود.
طب سنتی در درمان دردهای شکمی و بهبود اسهال و بواسیر نیز ترکیبات مختلف پسته نیز دارد.
ویژگی های مهار رادیکال در شرایط آزمایشگاهی نشان داده شده است.
مقادیر کم جنستئین، رسوراترول، و epigallocatechin-3-gallate (EGCG) در پسته می تواند از طریق اقدام جبرانی به صورت هم افزایی عمل کند.
مسیرها جنستئین دارای آنتی اکسیدان تایید شده است و خواص شیمی درمانی به علاوه، شواهد متعددی از EGCG حمایت کرده اند.
فندق و پسته فندوقی می تواند خواص ضد سرطانی داشته باشد، EGCG همچنین نقش مفید آپوپتوز در دهان دارد.
تومورها، کنترل تکثیر سلول های سرطانی پرسوراترول، یکی دیگر از مواد شیمیایی گیاهی موجود در آجیل، دارای یک نقش نوروژنز و پتانسیل ضد سرطانی است.
علاوه بر این، پتروستیلبن (PTS)، یک کم نور طبیعی است و آنالوگ اتیله رزوراترول، این توانایی را دارد
جلوگیری از تولید TNF-آلفا و اصلاح اعمال سیتوکین سلول سرطانی تخمدان IGROV-1 خط.
به طور کلی، مطالعات مختلف نشان داده است اثرات مثبت پسته اکبری صادراتی در سالمندان با سرطان جداول 2 و 3 اثر پسته بر بیماری های قلبی عروقی
  • منابع:
    1. The Role of Pistachios in Healthy Ageing: A Review
  • تبلیغات: 
    1. بهترین منابع درآمد عالی را بشناسید
    2. راز موفقیت مردی که برای خود شهرک ساخت
    3. تولید نوعی زیرانداز با قابلیت دفع حشرات!
    4. این بیماری می تواند توهم پولداری را به همراه بیاورد!