کارخانه تولیدی در ایران برای اولین بار نوعی کشت با ویتامین C وارد بازار نمود. به راحتی می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین نمایید. این کشک دارای مزه و طعم بی نظیری می باشد. در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید.
کشک در قدیم به صورت دستی تهیه و مورد استفاده قرار می گرفت. کشک مایع محلی به دلیل داشتن ماست و شیر محلی حتما باید قبل از استفاده جوشیده شود تا خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد.
شکل دیگری از کشک در بازار موجود می باشد که دارای مغزهایی است و کشک مایع پاستوریزه طعم و مزه بی نظیری دارد که برای پخت انواع آش استفاده می شود و بوی خوبی را به غذا می دهد.
کشک مایع را در بعضی مناطق از شیر بز و گوسفند تهیه می نمایند که این شیر مصرفی باید قبل از استفاده حتما جوش زده شود. کشک مایع گوسفندی از شیر تازه و سالم تهیه شده است.