داهی یا کشک یک فرآورده شیر است که از طریق فرآیند تخمیر تهیه می شود.
خوردن کشک خشک محلی به دلیل داشتن مواد مغذی بالا فواید بسیار زیادی دارد. بیایید با جزئیات به این موارد نگاه کنیم.
باید شیر را بجوشانیم و در دمای 30-40 درجه سانتیگراد خنک کنیم. پس از سرد شدن (تا گرم) یک قاشق کشک به شیر اضافه کنید تا فرآیند تخمیر آغاز شود.
پس از چند ساعت یا باقی ماندن یک شبه، باکتری ها تکثیر می شوند و شیر را به کشک تبدیل می کنند.
ایمنی قوی تری ایجاد می کند، یکی از مزایای اصلی کشک افزایش قدرت ایمنی است. کشت های زنده فعال به مبارزه با میکروب های بیماری زا کمک می کنند.
علاوه بر این، به افزایش سطح انرژی کمک می کند و در طول روز هیدراته نگه می دارد.
داهی در حالی که معده شما را خنک نگه می دارد، مفید است همچنین احساس سوزش در هنگام UTI (عفونت دستگاه ادراری) در زنان را آرام می کند.
به عنوان ضد استرس عمل می کند آنتی اکسیدان ها، چربی های خوب و پروبیوتیک های موجود در کشک به مقابله با استرس کمک می کنند.
به کاهش وزن کمک می کند یک کاسه کشک برنج معده را پر می کند و به شما کمک می کند از تنقلات دوری کنید. علاوه بر این، در مقایسه با غذاهایی مانند پولائو یا برنج سرخ شده، کالری ناچیزی دارد.
تعادل میکروبی را بازیابی می کند کشک به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی و پروبیوتیک موجود در کشک، تعادل میکروبی را بهبود می بخشد. تعادل میکروبی بهبود یافته بیشتر به هضم کمک می کند.
یکی از کاربردهای کشک برای کاهش وزن است. مقدار بالای کلسیم موجود در کشک، سطح BMI را در مسیر خود کنترل یا حفظ می کند.
علاوه بر این، پروبیوتیکهای موجود در کشک هضم را بهبود میبخشد، که متابولیسم را بیشتر میکند.
متابولیسم بهتر روند کاهش وزن را تسهیل می کند. خوردن کشک با یک قاشق غذاخوری عسل گزینه بهتری است.
صمغ های سرکه سیب ما را امتحان کنید که به عنوان چربی سوز عمل می کند و از پرخوری شما جلوگیری می کند. سلامت روده شما را نیز بهبود می بخشد!