رب گوجه جوانه را میتوان برای افزودن سریع طعمدار به وعدههای غذایی روزهای هفته که فقط 30 دقیقه زمان میبرد، استفاده کرد.
برای به حداکثر رساندن طعم رب گوجه فرنگی، توصیه می شود رب گوجه فرنگی را در مراحل اولیه پخت و پز، قبل از اضافه کردن مایعاتی مانند آب، آبگوشت یا کنسرو گوجه فرنگی اضافه کنید.
این به گوجه فرنگی ها فرصتی برای کارامل شدن و رسیدن بیشتر می دهد.
به جای یک چاشنی تاکو نسبتاً شور، دستور تهیه چاشنی سیب زمینی شیرین خانگی را امتحان کنید که رب گوجه فرنگی را برای طعم بیشتر اضافه می کند.
یکی از بزرگترین صادرکنندگان گوجه فرنگی تازه است که در سراسر ایالات متحده کشت می شود و کالیفرنیا و فلوریدا مناطق اصلی تولید آن هستند.
کالیفرنیا در تمام طول سال به جز زمستان گوجه فرنگی تازه می کارد.
کانادا (203 میلیون دلار)، ژاپن (3.83 میلیون دلار)، مکزیک (3.05 میلیون دلار)، باهاما (1.36 میلیون دلار) و جزایر کیمن (955000 دلار) پنج مقصد اصلی صادرات گوجه فرنگی از ایالات متحده هستند.
در سالهای 2019 و 2020، بازارهای صادراتی گوجهفرنگی ایالات متحده کانادا (8.34 میلیون دلار)، ژاپن (2.17 میلیون دلار) و مکزیک (926000 دلار) هستند که سریعترین رشد را در بازار دارند.
به دلیل حجم زیاد گوجه فرنگی که در ایالات متحده کشت می شود، بازار جهانی برای محصولات گوجه فرنگی از جمله رب گوجه فرنگی وجود دارد و تولیدکنندگان آمریکایی برای فروش محصولات خود به واردکنندگان بین المللی با رقابت سختی با یکدیگر روبرو هستند.
از بین بسیاری از شرکت های تولید کننده محصولات گوجه فرنگی در ایالات متحده، CONAGRA و Red Gold تنها دو شرکت هستند.
ما محصولاتی مانند رب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی درست می کنیم.
رنگ، شدت، عمق طعم و نت مدیترانه ای تابستانی بی رقیب را اضافه می کند.
رب گوجه فرنگی لوبیای خورشتی غنیترمی کند، پاپا آل پومودورو شدیدتر است، سوپهای من یک ماده مخفی جدید دارند.
هنگامی که در خانه تهیه می شود، اگر روی یک تکه نان پخش شود و با روغن زیتون فوق بکر پاشیده شود، فوق العاده است.