در بین آجیل های درختی، بادام هندی خام عمده با میانگین تولید جهانی 547371 تن (بر اساس هسته) در 10 سال گذشته با روند افزایشی مستمر، رتبه سوم تولید جهانی (بر اساس هسته) را دارد.
در سال 2014، مجموع تولید مغز بادام هندی به 629668 تن (تن متریک) رسید که هند با 164286 تن و ویتنام با 119048 تن، ساحل عاج با 109 هزار و 583 تن، گینه بیسائو با 48 تن و 30 تن و 30 تن با 48 میلیون تن، ویتنام با 164 هزار و 286 تن. نتایج منتشر نشده از پایگاه داده شورای بین المللی آجیل و خشک شده).
آجیل بادام هندی متعلق به خانواده Anacardiaceae است و درختی همیشه سبز بومی منطقه شمال شرقی برزیل است که به طور خود به خود در کشورهای آمریکای جنوبی گسترش یافته است.
در طول قرن شانزدهم، توسط پرتغالی ها به هند و آفریقا معرفی شد.از هند، درختان بادام هندی در سراسر جنوب شرقی آسیا پخش می شوند.
درختان بادام هندی می توانند از سطح دریا تا ارتفاع 1000 متر رشد کنند (دیویس 1999). این درخت میوهای نرم، براق و آبدار به نام سیب بادام هندی تولید میکند که دارای یک مهره تکدانه در کف آن است که با یک پوسته خاکستری سخت پوشیده شده است.
بادام هندی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، جایی که هزاران خانواده از کشت بادام هندی زندگی می کنند، کمک اجتماعی زیادی دارد. فرآوری بادام هندی در پوسته به دلیل ویژگی های خاص پوسته آن دشوار و پرهزینه است.
آجیل بادام هندی آفریقایی با پوسته بیشتر در هند و ویتنام فرآوری می شود.
با این حال، سال به سال، کارخانههای فرآوری بیشتری در آفریقا اجرا میشود که به صنعت و کشاورزان محلی کمک میکند تا سود بیشتری به دست آورند و مناطق برداشت شده و خانوادههایی که از کشت آن زندگی میکنند را گسترش دهند و به یکی از مهمترین اقتصادها در مناطق رو به رشد تبدیل شوند.