استفاده از میگو پاک نشده موجب پاره شدن رگ قلب مرد جوان شد

با افزودن میگو پاک نشده به رژیم غذایی روزانه یا هفتگی خود، افراد می توانند شانس زیبایی پوست خود را تا حد زیادی بهبود بخشند و سال ها از چهره های فرسوده خود خلاص شوند.

حاوی سطوح بالایی از یک کاروتنوئید خاص به نام آستاگزانتین است که یک آنتی اکسیدان قوی است که می تواند علائم پیری پوست مربوط به UVA و نور خورشید را تا حد زیادی کاهش دهد.

بنابراین، برای افرادی که دچار لک و چروک پوست هستند، چند بار در هفته یک کوکتل میگو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا اثرات اجتناب ناپذیر آن کاهش یابد.

ممکن است دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن را کاهش دهد.

مطالعات نشان می دهد که میگو ممکن است حاوی ترکیبی شبیه هپارین باشد که ممکن است به درمان AMD نئوواسکولار کمک کند.

میگو

آستاگزانتین موجود در میگو همچنین ممکن است خستگی چشم را کاهش دهد، به ویژه برای کسانی که برای مدت طولانی در زندگی شخصی یا حرفه ای خود از رایانه استفاده می کنند.

خمیر میگو تخمیر شده، که یک دستکاری محبوب در غذا است، ممکن است حاوی یک آنزیم فیبرینولیتیک باشد که می تواند برای درمان ترومبولیتیک استفاده شود.

ترومبولیتیک درمانی راهی برای شکستن لخته های خون خطرناک در رگ های خونی فرد است.

این آنزیم موجود در خمیر میگو می‌تواند ابزاری قدرتمند در برابر خطرات بیماری‌های قلبی عروقی باشد که افراد زیادی را در سراسر جهان مبتلا می‌کند.

همچنین، سطوح احتمالاً بالای اسید چرب امگا 3 موجود در آن، کلسترول مضر موجود در جریان خون را از بین می برد، که می تواند احتمال حملات قلبی و سکته را بیشتر کاهش دهد.

پروتئین و ویتامین‌های مختلف مانند کلسیم، فسفر و منیزیم که احتمالاً به مقدار زیاد در میگو یافت می‌شوند، می‌توانند به طور موثری به مبارزه با تحلیل استخوان کمک کنند.

کمبود پروتئین ها و ویتامین های رژیم غذایی می تواند باعث بدتر شدن کیفیت استخوان، توده استخوانی، استحکام و توده کلی شود که از علائم اصلی پوکی استخوان هستند.

افزودن آن به رژیم غذایی روزانه یا هفتگی می تواند اثرات پیری استخوان ها را کاهش دهد و شما را برای مدت طولانی تری قوی نگه دارد.

میگو دارای سطوح بالایی از آهن است که یک جزء معدنی کلیدی در فرآیند پیوند با اکسیژن موجود در هموگلوبین است.

با آهن اضافی در سیستم، افزایش جریان اکسیژن می تواند به عضلات رخ دهد، قدرت و استقامت را فراهم می کند، در حالی که جریان اکسیژن به مغز را افزایش می دهد، که نشان داده شده است که درک، حافظه و تمرکز را بهبود می بخشد.

مطالعات نشان می دهد که آستاگزانتین موجود در میگو ممکن است به بهبود عملکرد حافظه، بقای سلول های مغزی و کاهش خطر بیماری های التهابی مغز کمک کند.