استفاده از ظروف یکبار مصرف بسته بندی میوه موجب کاهش سرطان در جوانان می شود

ظروف یکبار مصرف بسته بندی میوه ساخته شده از خمیر کاغذ بازیافتی و یک چسب نشاسته ای عمدتاً برای بسته های مصرفی کوچک محصولات تازه استفاده می شود.

ظروف خمیر کاغذ در اشکال و اندازه های بسیار متنوعی موجود هستند و در اندازه های استاندارد نسبتاً ارزان هستند.

ظروف یکبار مصرف می توانند رطوبت سطح محصول را جذب کنند که برای میوه ها و توت های کوچک که به راحتی توسط آب آسیب می بینند مفید است.

ظروف یکبار مصرف خمیر کاغذ نیز زیست تخریب پذیر هستند، از مواد بازیافتی ساخته شده و قابل بازیافت هستند.

یکی از جدیدترین گرایش‌ها در بسته‌بندی محصولات، بسته‌بندی کوچک اقلام تولیدی است.

بسته بندی با ظروف یکبار مصرف با موفقیت برای بسته بندی سیب زمینی، سیب زمینی شیرین، پیاز، ذرت شیرین، فلفل دلمه ای و خیار استفاده شده است.

بسته بندی کوچک با پوشش پلاستیکی در ظروف یکبار مصرف مهندسی شده می تواند انقباض را کاهش دهد.

محصول را در برابر بیماری محافظت کند، آسیب مکانیکی را کاهش دهد و سطح خوبی برای برچسب های چسبناک ایجاد کند.

در این روش سبزیجات را در یک فیلم پلاستیکی گرما انقباض پیچیده می کنند.

ظروف

کیسه های پلاستیکی (فیلم پلی اتیلن) مواد غالب برای بسته بندی مصرف کنندگان میوه و سبزیجات است.

علاوه بر هزینه های بسیار پایین مواد، ماشین های کیسه بندی خودکار هزینه های بسته بندی را نیز کاهش می دهند.

ظروف یکبار مصرف شفاف هستند و امکان بازرسی آسان محتویات را فراهم می کنند و گرافیک با کیفیت بالا را به راحتی می پذیرند.

مزایای اصلی بسته بندی با ظروف یکبار مصرف سبزیجات عبارتند از: (1) کاهش وزن و ماندگاری طولانی، (2) کاهش آسیب ناشی از سرما، (iii) به حداقل رساندن تغییر شکل سبزیجات، (IV) کاهش پوسیدگی با جلوگیری از عفونت ثانویه محصولات بسته بندی شده.

ظروف یکبار مصرف در طیف وسیعی از ضخامت‌ها و گریدها موجود هستند و ممکن است برای کنترل گازهای محیطی داخل کیسه مهندسی شوند.

ظروف یکبار مصرف با سرعت لازم برای حفظ ترکیب صحیح اکسیژن، دی اکسید کربن و بخار آب در داخل کیسه “تنفس” می کند.

از آنجایی که هر اقلام تولیدی نیاز منحصر به فرد خود را برای گازهای محیطی دارد، مواد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده باید به طور خاص برای هر کالایی طراحی شود که به دما پاسخ می دهد و ترکیب گازهای محیطی را کنترل می کند.